Szállítási feltételek

Általános Szerződési Feltételek
 
 Eladó adatai
A honlap az Allianze-Veszprém Kft. (továbbiakban: Pesti Ékszer) honlapja.
Székhely: 8200 Veszprém, Jutasi u. 10.
Üzleteink: 8200 Veszprém, Kossuth u. 8.
               8200 Veszprém, Budapest út 20-28
               8000 Székesfehérvár, Palotai u.1.
               1083 Budapest, Futó u. 37-45.
Telefon:
+ 36 20 539 1664
E-mail: info[kukac]pestiekszer[pont]hu
Cégjegyzékszám: 19-09-505853
Adószám: 11466318-2-19
Számlavezető bank: K&H
Pénzforgalmi jelzőszám: 10404845-00017927-00000000
MKEH NHH nyilvántartási szám: PR3245
Tárhelyszolgáltató: INweb-Solutions Informatikai és Szolgáltó Kft.
Tárhelyszolgáltató székhelye: 8200 Veszprém, Muskátli u. 6. 2/5.
Tárhelyszolgáltató email címe: info[kukac]inweb[pont]hu
 
A vásárlás folyamata
A www.pestiekszer.hu webshopot látogató Vásárló tájékozódik a választékról, az ékszerek  és az órák legfontosabb tulajdonságairól, azok ellenértékéről, és lehetősége van megismerkedni a vásárlás, a szállítás és a fizetés részleteivel, a garanciavállalás mértékével.
A Regisztrációt követően a leendő Vásárló a kiválasztott ékszereket a kosárba teszi, azokat a kosár tartalma gomb segítségével megtekintheti, és onnan a nem kívánt tételeket a törlés gomb segítségével el is távolíthatja.
A Megrendelő lap kitöltésével, a szállítási és fizetési feltételek elfogadásával, a megrendelem gomb lenyomásával a Vásárló megrendeli a webshopon keresztül a kiválasztott termékeket.
 
 Szállítási feltételek
Megrendelését követően a Pesti Ékszer (Allianze-Veszprém Kft.) visszaigazolást küld Önnek a rendelésről a termék adataival.
Kérjük, pontosan adja meg elérhetőségét! Amennyiben megrendelésével kapcsolatban kérdés merülne fel, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.
Abban az esetben, ha az Ön által kiválasztott termék elfogyna, haladéktalanul értesítjük!
A kiszállítás a Magyar Posta Logisztika (MPL), mint Szállító igénybevételével történik. Az ékszer, óra biztonságos csomagolásban érkezik Önhöz.
 
Szállítási költség: 1600 Ft
15.000 Ft-os vásárlás felett: INGYENES!
 
Fizetési feltételek
A Vásárló a vásárolt áruk ellenértékét a Szállító cég munkatársának az áru bizonylattal történő átvételénél - készpénzes számla ellenében - készpénzben kifizeti.
Webshopunkban már bankkártyával is fizethet!
Készpénzkímélő megoldásként az utalást is választhatja, amit kérjük jelezzen a megrendelésnél, hogy az ékszert Önnek félretegyük. A pénz beérkezését követően azonnal szállítunk.
Az áru üzletben történő átvétele esetén készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.
Kérjük kézhezvételkor gondosan ellenőrizze a csomagot és annak tartalmát! Ha a csomagoláson, vagy a tartalomban rendellenességet tapasztal, azonnal vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal (+36-20-539-5486)
Szállítási határidő: Raktáron lévő áru esetén 5 munkanap, ami a hétvégével hosszabbodhat. Rendelhető termékeink esetén a szállítás várható ideje: 2-3 hét
 
Sikertelen kézbesítés
Amennyiben kiszállító partnerünk nem találja Önt a megadott címen, írásos értesítést hagy és megkísérli Önnel felvenni a kapcsolatot. Ezt követően legfeljebb még egyszer, az Önnel egyeztetett időpontban kiszállítjuk a csomagot. Amennyiben másodszor sem sikerül a kézbesítés, akkor még 5 napig a postán személyesen átveheti a csomagot.
 
Elállási jog
Megrendelése során a Vevő élhet a 17/1999. kormányrendeletben ismertetett feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Allianze-Veszprém Kft., mint eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket - a jogszabály rendelkezései alapján - a Vevő viseli és az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Felvilágosítás és esetleges probléma esetén kérjük, keresse fel üzletünket. Bővebb információt a  következő telefonszámon kérhet: 06 20 539 1664
A jelen feltételek elfogadásával a Vevő tudomásul veszi, hogy az ékszer viselése annak értékét csökkenti, és ezt az értékcsökkenést – az áru vételárának 10 %-át – a Vevő köteles megtéríteni az Eladó felé az áru használata esetén, amennyiben a Vevő a szerződéstől eláll.
Az elállási jog nem gyakorolható, ha a terméket a Vevő személyesen vette át üzletünkben.
 
Az Allianze-Veszprém Kft. a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság engedélyével üzemel, mint nemesfémtárgyak és termékek kereskedelmi tevékenységével, ezen belül csomagküldő kereskedelemmel foglalkozó gazdálkodó szervezet.
Nyilvántartási szám: PR3245
 
 
Szállító partnerünk
MPL - Magyar Posta Logisztika
Tel: 06-1-333-7777
Fax: 06-1-321-3210
E-mail: customer[pont]service[kukac]posta[pont]hu

100%

Pénzvisszafizetési

garancia

15.000 Ft feletti vásárlásnál

Ingyenes

Folyamatosan frissülő

AKCIÓK

12.000

Termék közvetlenül

raktárról