Weboldalunkon cookie-kat használunk az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, a felhasználói élmény növelése érdekében.

Az "Elfogadom" gomb megnyomásával Ön elfogadja a beállításokat, de igény szerint módosíthatja is ezeket.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A Zeppelin

A Zeppelin

A Zeppelin A bajor Pointtec jelmondata: “ Kiváló minőségű, kifinomult és egyedi tervezésű órákat gyártunk, optimális ár-érték arányban.

Ma az egyik legnagyobb német gyártó a Pointtec, melynek egyik csúcsmárkája a Zeppelin. A Zeppelin családdal együttműködve született meg a márka, tisztelegve Ferdinand von Zeppelin gróf emléke előtt. A gróf alkotta meg az első irányítható léghajót, ami a korabeli német ipar legnagyobb fejlesztése volt.

Innentől kezdve már minden ilyen légi járművet egyszerűen Zeppelinnek neveztek. Egy utazás léghajóval a felső tízezer krémjének luxusa volt. Érdekesség, hogy a Zeppelineket ma is gyártják, az utasforgalomban is részt vesznek 75 méter hosszú gépeikkel.

A Zeppelin különleges fent az égben és a csuklón viselve is. A név kötelez. Svájci ETA, Ronda és japán Myota szerkezetek dolgoznak a klasszikus tervezésű tokokban. A kvarc modellekben Ronda, a mechanikus automata modellekben Myota, illetve ETA 2824-2 ketyeg. Az üvegek anyaga kemény ásványi kristály. A szíjak finom borjúbőrből, kézzel készülnek Németországban. Különösen szépek a hölgyeknek szánt modellek is, ékszerként díszítik viselőjük csuklóját.

Összességében elmondható, hogy a Pesti Ékszernél az egyik kedvenc márkánk a Zeppelin. Nagyon kedvező visszajelzéseket kapunk vásárlóinktól és több kollégánk is büszke tulajdonosa egy-egy csodaszép Zeppelin karórának.

Ha már léghajónk nem lehet…egyelőre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zeppelin óra

Keresés