Weboldalunkon cookie-kat használunk az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, a felhasználói élmény növelése érdekében.

Az "Elfogadom" gomb megnyomásával Ön elfogadja a beállításokat, de igény szerint módosíthatja is ezeket.

Menü

Munkatársaink és kedvenceik - 1 rész

Munkatársaink és kedvenceik - 1 rész A Pesti Ékszer örömmel mutatja be Hortobágyi János kollégánkat, karján kedvenc órájával, ami egy különleges Zeppelin 100 éves kronográf. 

János 2009 májusa óta erősíti cégünket, ő a veszprémi Pesti Ékszer üzletvezetője a Balaton Plázában. Drágakő- és ékszerbecsüsi végzettsége és sokéves tapasztalata biztos alap, ha hozzáértő szakembertől szeretnénk vásárolni. Különösen szereti a karórákat, jó érzékkel segít, ha valaki bizonytalan a választásban.
János igazi klasszikus úriember, fergeteges humorral. Ezek a titkos összetevők, amik miatt nagyon kedvelik őt visszatérő vásárlói és mi, a kollégái is.

Meg sem lepődtünk az óraválasztásán, annyira illik hozzá. Nagyszerűen passzol a hagyományos ing/zakó összeállítást kedvelő férfiakhoz bármilyen alkalomra, bár szerintünk a lazább, hétköznapi, farmeres napokon is hibátlanul bevethető.

A Zeppelin egy hamisítatlan német brand. A bajor gyártó, a Pointtec a Zeppelin családdal karöltve alapította meg a márkát. Német alkatrészek, német összeszerelés, japán és svájci szerkezetek - itt nagy hiba nem lehet! 

János harmadik éve hordja az ő Zeppelinjét és nem csalódott benne.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zeppelin óra

Keresés