Weboldalunkon cookie-kat használunk az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, a felhasználói élmény növelése érdekében.

Az "Elfogadom" gomb megnyomásával Ön elfogadja a beállításokat, de igény szerint módosíthatja is ezeket.

Menü

Változó idők

Változó idők Új évszak, új trendek az ékszerek világában.
Mostanság a legszebb ékszer a maszk, legstílusosabb kiegészítő a gumikesztyű. De pár percre feledkezzünk meg most erről és nézzünk körül picit a kifutók tájékán, hisz onnét szivárognak át lassan, kicsit megszelídítve az újdonságok az üzletek polcaira és a hölgyek ékszerdobozaiba. 

A változás mellbevágó. Viszlát finom, vékony láncok, diszkrét ,fülbevalók és gyűrűk!
Ami jön az nagy. Sőt nagyon nagy, nagyon vastag, nagyon színes, nagyon sok. Legalábbis a divatbemutatókon.

A nemesfém ékszerek ezeket a túlzásokat nem veszik át teljesen, de biztosan hat rájuk is az újdonság szele. Továbbra is alap egy pár karika fülbevaló, de nagyobb és szélesebb. A bátrabbak kiegészíthetik kisebb fülgyűrűkkel. És minden fülbevaló jöhet, ami nagy, színes köves, hosszan lelógó. Sőt kifejezetten trendi a fél pár, éljen az aszimmetria! A nyaklánc pedig legyen vastag, rövid, minél nagyobb szemekből! Az arany, ezüst bátran keverhető a gyönggyel, minél több réteg, annál jobb. A gyöngy nélkülözhetetlen. A színes kövek szintén. Lehetőleg nagy, szögletes foglalatban. Karkötők, gyűrűk ugyanebben a szellemben.

A legegyszerűbb ruha is feldobható egy-egy ilyen darabbal. A Pesti Ékszer kínálatából az Oliver Weber márka csodálatos, színes Swarovski kristályokkal díszített kollekcióját ajánljuk szíves figyelmükbe.

A legjobb az egészben az, hogy nekünk, nőknek hiába is akarja bárki megmondani mit kéne viselnünk, a végén úgyis magunk döntünk a saját ízlésünk szerint. Alakítsuk csak magunkhoz bátran a divatot! Használjuk azt, ami épp tetszik belőle, így leszünk utánozhatatlanok. Lehet az épp csak egy színes gyűrű vagy egy új nyaklánc, amit a régi kedvenc mellett viselünk.

Vagy örülhetünk a megkerült fél pár fülbevalónknak, most jött el az ő ideje.  wink

Tartalomhoz tartozó címkék: Oliver Weber ékszerek

Keresés